Volvo 240, balltre og norsk natur er bare noe av innholdet i Kjartan Lauritzens nye musikkvideo «Nyte D».

Tekst: Sindre Fladvad/ Jørgen Berntson Aase

Den nye musikkvideoen til den karismatiske rapperen fra Balestrand er enda bedre enn forgjengeren «Fredag». I likhet med forgjengeren inneholder også denne videoen Volvo 240, men denne gang med enda høyere produksjonsverdi og Kjartan stepper opp gamet med en rå musikkvideo. 

Kjartan (egentlig navn Per Áki Sugurdson Kvikne) har fått massiv respons for livlige og positive holdning til hip hop. Hans særegne måte å uttrykke seg på, samt hans energiske liveshow, har gjort at fanbasen stadig utvider seg.

Videoen hadde premiere på TV2 tidligere i dag, og til kanalen sa han at han har som mål å angripe bransjen:
– Nå har jeg som mål å angripe bransjen, så da får jeg provosere litt med det. Den nye sangen jeg har laget handler om det. Jeg har lært mye om bransjen nå som jeg har studert musikk, og jeg vet hvordan de opererer. Jeg tørr ikke å stole på de. Jeg har blitt kontaktet av mange store selskaper men har ikke lyst å ha noe med de å gjøre. Jeg vet hva de vil og det er det samme som meg – tjene mest mulig penger, sa Lauritzsen til TV 2.

Videoen og låten bærer preg av en del selvskryt, og ifølge TV2-intervjuet er dette første låta han tør å skryte av hva han har fått til.

Kjartan spiller i kveld på Parkteateret og i morgen på Verksteded. Vi gleder oss til en energisk konsert i kjent Lauritzen-stil.

Videoen er produsert av Brusjan Film.
Psst! Det er faktisk en ekte bil som blir sluppet bak Kjartan i musikkvideoen.