JNS varmer opp til sin kommende EP med å slippe musikkvideoen til Gråter Uten Tårer. Den følelsesladde singelen har allerede vært listet på P3, blitt rost opp i skyene og har nå fått visuelt følge.

Tekst: Sina Rindal Petersen

Hamar-artisten JNS (Jones) ble først kjent gjennom sitt første album Drømmen om Virkeligheten. Siden den gang har han fortsatt å imponere gjennom produksjonssamarbeid med kjente Hip hop navn. Blant annet kan du høre produksjonene hans i tracks for Kaveh, Unge Ferrari og Lars Vaular. Nå er han derimot i gang med å slippe sin egen EP, som forventes senere i 2017. Siden rubato skrev om slippet av låta Gråter Uten Tårer tidligere i år har JNS samarbeidet med Ola Kassen for å lage en passende musikkvideo. JNS forteller selv om låta:

«Jeg hadde hele tiden sett for meg en mørk kjeller med rødt blinkende neonlys. Jeg tror det er pga. den clubby men samtidig triste stemningen i sangen. Gråter Uten Tårer handler på mange måter om isolasjon, og jeg føler videoen reflekterte det veldig bra. Utenom dette var det fritt spillerom til regissør Ola Kassen som gjorde en helt rå jobb med å lage bilder som symboliserte tekstinnholdet. Han var super involvert i prosessen fra starten og visste godt hvilken retning vi skulle ta. Jeg trengte bare møte opp på location som han hadde gjort i stand og filmingen varte kun 3 timer. Resten fikset han. Jeg håper folk liker videoen, og at låta kan være trøst for de som trenger det såvel som en god vorspiel låt.»

Se, lytt og nyt den nye videoen her: