Ahmed «Izno» Karim er en 27 år gammel artist fra Oslo. Han har vokst opp på Grunerløkka, men flyttet til Skullerud (Linje 3) som ungdom. Izno har drevet med musikk siden han var 13 år gammel, der det hele startet med rapping, men som i senere tid har utviklet seg til å bli noe mer melodisk.

Tekst: Karl Michael Knudsen

Som 21 åring begynte Izno å ta musikken mer alvorlig, og ble kjent med noen andre unge folk som delte den samme visjonen. Et kollektiv ble skapt, og den ble kalt Goombanation. Med dette fulgte det med en gratis EP ved tittelen «The Burnout», og en musikkvideo til singelen «Tiger Uppercut«. Etter noen år med artist utvikling, endring av artist navn og jobbing i studio, dannet gruppen sitt nye indie-label New Neighbours og er nå klare til å satse internasjonalt. Drømmen deres nå er å komme seg ut av grensene og krysse Atlanteren med musikken.
«W.I.N.» er den nyeste singelen til Izno, som er etterfølgeren av debutsingelen «Talk».

«Dette er en låt som handler om å kjempe for det du elsker og brenner for. «W.I.N» står for «What I Need», altså hva man trenger i sitt liv for å fortsette reisen til seier. Vi som er en tett gjeng har lært at veien ikke er lett, og at drømmen kommer ikke til virkelighet uten store ofringer. «W.I.N» handler også om hele bevegelsen vi prøver å skape, ‘’Goombanation’’ og sjansene vi tar. Dette er et oppgjør med tvilen, lukkede dører og hindringer vi har måttet face hver dag i denne reisen. Store drømmer krever store ofringer. En stor takk til alle som var med på dette prosjektet og ‘’Futur’’ store som var med på shooten og sto for fashion. Følg dem!», nevner Izno til Rubato.
Izno jobber nå med sin første offisielle EP. Planen fremover er å markere seg i gamet gjennom utgivelser og shows. I år er Izno med på Emergenza festivalen, der han gikk videre til semifinalen som skjer den 22. april på John DEE – Det er bare å ta turen dit dersom du vil få med deg dette.

Sjekk ut musikkvideoen til «W.I.N.» under:


Facebook: https://www.facebook.com/Iznoofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/its_izno/
Twitter: http://twitter.com/iznoofficial

Spotify: