Enten du tilbringer påskehelga på fjellet eller byen – nå har du endelig tid til å få oppdatert deg litt på musikkfronten! Våren så langt har gitt oss mange spennende, nye utgivelser og vi gleder oss til enda flere. Her er noen tips til musikk som er verdt å sjekke ut i ferien. Noe av det har du kanskje fått med deg allerede, mens andre ting er helt ferskt. Vi i Rubato ønsker deg en god påske! Nyt musikken!

Tekst: Elise Daaland

Aurora – All my demons greeting me as a friend
Aurora har gjort enorm suksess både i Norge og i utlandet med sin sterke stemme og litt mystiske, fengende popmusikk. Tidligere denne måneden slapp hun endelig sitt etterlengtede debutalbum.

Tellef Raabe – Idiographic
Mange har allerede fått med seg Tellef Raabes mørke popmusikk, og han er booket til mange spennende spillejobber fremover. Debutalbumet er verdt å lytte til, for dette er en type du kommer til å høre mer fra. 

Kakkmaddafakka – KMF
Bergensbandet er kjent som et av landets beste liveband og har gjort stor suksess blant annet i Tyskland og Frankrike. Nå er de ute med sitt tredje album, i velkjent og særegen indierock-stil.

Paperboys – Go ahead
Paperboys er tilbake, og forrige uke slapp de singelen «Go ahead». Det blir nok mye spennende fra den kanten de neste månedene!

Veronica maggio – Den första är alltid gratis
Denne låta har fått over en million streams på spotify på bare en uke! Vi gleder oss til å høre mer ny musikk fra den svenske favoritten, og til hun spiller på Pstereo-festivalen i august.

Oscar Blesson – Watch the boy grow
Oscar Blesson er en ung rapper fra Oslo, som tidligere denne måneden slapp en lovende EP. Du kan lese mer om nykommeren på Rubato i nær fremtid!

Når du først er i gang: sjekk ut vår Påskekos-spilleliste. Dette er en liste med fine låter du kan høre på i påskeferien! Gå inn og følg lista og Rubato.no på Spotify!

påskekos

Trykk på bildet og kom direkte inn på spillelista på Spotify!