501 x 1111 x 666: Mogger, eller Mogger Don, kjent som King $kurk Ones faste 501-produsent slipper låt med hele Norges Cezinando og Dårlig Vanes Martin Hazy.

Tekst: Jonas Solevåg

Mogger har gjort seg bemerket med sine minimalistiske beats for rapperen King $kurk One. Nå brancher han ut, og lager låt med vennegjengen. Dette var tydeligvis en god ide, fordi låten er i skrivende stund nr. 29 på Youtubes trending.

Drahjelpen på låten skal snakkes pent om. De er begge urørt-vinnere, og er helt i starten av sin rapkarriere. Cezinando har vist at han har et bredt rappespekter med låter som «Botanisk Hage» og «€pa.» Martin Hazy fra Dårlig Vane er uten tvil den mest begavede rapperen i sin egen gruppe, i tillegg til å være blandt de beste rapperne i Norge akkurat nå. Vi har også sett tidligere at sammarbeid mellom Cezinando og Dårlig Vane har blitt suksess, mtp. remixen av «2 Blå» som kom ut tidligere i år.

Stilen på tracket henger igjen fra det vi har hørt på King $kurk One-låtene, men det er deilig å høre at ikke bare Skurken kan rappe på beatsene. Sterk bass i bunn, med gitarklimpring, rolig synth og Martins plystring gir låten preg.

Sjekk ut videoen under, som er filmet at Torbjørn Sundal Holen, klippet av Prettyboi Håkon Stubberud og produsert av Eple.