Mathias Olaussen, bedre kjent under artistnavnet Mato Polo, er en av de syv hestene i den bergenske rapgruppen Hester V75, samt en del av DJ- og produsentduoen Matogrytten. Han har ofte vært og finne i det bergenske utelivet, blant annet sammen med DJ Girson, og med makker David Grytten. Det er derfor ikke et helt ukjent fjes vi presenterer på rubato. denne fredagen.


Tekst: Jørgen Berntson Aase

Jeg er lei av å si unnskyld for
Ting som ikkje er min feil

I dag er han ute med debutlåten for soloprosjektet Mato Polo, «Ikkje Min Feil», som han slipper sammen med Andreas Høvset aka Charlie Skien fra Verdensrommet.
Live-premiere på Mato Polo sin nye låt kommer allerede i kveld, da Vibbefanger kjører opp Vibbefest på Cornerteatret på Møhlenpris, sammen med østerriske Mavi Phoenix, SVANI, Mato Polo, Niilas, samt et par Vibbefanger-overraskelser.

Skru opp volumet og gjør deg klar til fest, eller en rolig tv-kveld, med denne fine låten fra Mato og Charlie. Vi gleder oss til å følge med på fortsettelsen.

VERDENSPREMIERE: Vi kan stolt presentere Vibbefanger sin nye prins, Mato Polo! Debulåten slippes fredag, og Mato kommer…

Posted by Vibbefanger on Monday, May 15, 2017