I dag slapp Martin Hazy låten «Best for meg» sammen med artist og produsent Breveglieri. Hazy forteller at: «låten ble til en sommerkveld i 2019 – hvor jeg på forhånd hadde fått tilsendt en beat med et sample jeg likte godt. Og det er soundet som er viktigst for meg. Tekstene har ikke nødvendigvis et dypere budskap, men språket og leveransen teller».

«Låten skiller seg veldig ut i fra alt jeg har gjort tidligere. Tror aldri jeg har vært så glad og følsom på en låt før. More to come!»

-Martin Hazy

Hazy forteller at han har musikk i hodet 24/7. Han er kanskje best kjent fra fra raptrioen «Dårlig Vane», som med megahiten «Gikk I Bakken» sparket inn dørene for NMG-husets neste generasjon. Men artisten har også sluppet albumet «Oppkjørt & Nedkjølt» som soloartist. Albumet endte på BTs liste over de ti beste albumene fra Bergen i 2018.

Med sitt soloprosjekt beviser Hazy at han står minst like stødig på egne ben, og briljerer med en rapteknikk, produktivitet, energi og en scenetilstedeværelse mange drømmer om. Nå viser han flere sider av seg selv og slipper «Best for meg», en låt han håper kan formidle både realitet og positivitet. En låt som handler om et forhold du har både til personer, steder og ting, og hvordan det kan være giftig eller best for deg.