Den norske nykommeren Marion Woodseth har skapt et lydspråk som bryter gjennom alle soniske grenser. Bunn ærlig og upretensiøst, men også storslagent, grenseløst og pustende. Med paralleller til et nordisk «kontrastfylt» landskap, til gitar hooks med økende temperatur – der alt kommer til sin rett når Marions såre, men nære, vokal treffer deg rett i hjertet.

«Blød» er resultatet av at å ta seg litt tid i blant, det kan være lurt. Etter debutsingelen «stjernebilde» ble det mye interesse, og det kom mye tilbud. Hun gjorde supportjobber for noen av de mest aktuelle artistene vi har, blant annet Julie Bergan og Sondre Justad. I et forsøk på å få oversikt og levere etter beste evne – i en nokså kaotisk og uoversiktlig bransje – valgte Marion og produsent Alf å ta steget tilbake, gå inn i studio og virkelig finne ut hvem Marion Woodseth er.

Resultatet ble en drøss med nye låter og et solid team som skal være med på å erobre både små og store musikkhjerter der ute. «Blød» handler om det å miste litt fotfeste, når følelsen av at alt trygt raser i grus. Hva gjør man hvis man plutselig må endre kurs i livet eller når man mister noen man er veldig glade i? Det er en låt med røtter av blindt håp og en sterkt tro på at tid kan lege selv de dypeste sår.

Hva gjør man hvis man plutselig må endre kurs i livet eller når man mister noen man er veldig glade i?