ASP – En giftig slange – symbol av deres makt over liv og død.

I dag slapp L.U:N.A låten «ASP». Artisten forteller selv at låten har en mørk lyd til seg, den er veldig en rød sang. ASP har to forskjellige betydninger. Den ene symboliserer et mer personlig forhold i mitt liv, plain og enkelt. Den andre går mer i dybde som i min andre sang “Sympati for Djevelen”. Jeg tror på at man har to stemmer i vårt hode: en “engel” og en “djevel/demon” i denne delen «danser» jeg med djevelen. Jeg ser for meg, som jeg ser i «Sympati for Djevelen» at jeg blir banket opp av min egen djevel (som da er «meg»).

Hele sangen har den viben at jeg er ikke er helt i styre. Jeg har ikke en full kontroll av en viss situasjon, noe jeg pleier å ha. Kontroll og oversikt er noe som gir meg trygghet, selv om på samme side så er det den siden som kan stresse meg mest og til slutt ta over.