På fredag ble Norges nye R&B-stjerne sin tredje singel, «No Time», sluppet. Den talentfulle låtskriveren og artisten fra Ellingsrud i Oslo har tidligere gitt oss deilig R&B med låter som «BabyBaby» og «Freaky Things». Denne uken var det også premiere på videoen til låta, som ble skutt i New York tidligere i sommer.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Vi tok en prat med artisten, som forøvrig blir å se på Rubato sin neste fest 2. september på Oslo Camping. Mer info finner du nederst.

Grattis med ny låt og video! Hva handler den om?
– Tusen takk! Jeg føler at låta er et sånt anthem for jenter (og gutter) som har en tendens til å bli dratt inn i en sånn frem- og tilbakeloop med én de er interessert i. Liksom, er du med eller ikke? Så ja, har ikke tid til å vente på tidstyver.

Samarbeid med R&B-rpdisent

«No Time» har Louam skrevet sammen med Jenny Langlo og produsent JNS.

Låten er co-skrevet med JNS. Dere har også et par andre samarbeid. Hvordan startet dere å jobbe sammen og hvordan fungerer samarbeidet med Jones?
– Han er superdyktig!! Møtte han på en låtskrivercamp som heter Songfarm. Vi fikk ikke jobbet sammen der, men jeg digget det han gjorde. Også har jeg ikke møtt mange produsenter i Oslo med den samme kjærlighet som jeg har for «old school» R&B. Vi har gjort to låter så langt, sammen med Jenny Langlo. Vi viber bra sammen og ting kommer naturlig.

Oral Bee har også kjørt opp talkboxen på låten. Hvordan ble det til?
– Ja, shoutout til Oral Bee! Vi brukte litt tid på å finne ut av hva vi ville ha på introen, men så kom Thomas på forslaget og sendte han en melding! Resten er historie.

Musikkvideoen til «No Time» er filmet i New York. Hvorfor passet New York bra til denne videoen? Eller var det mest for opplevelsens skyld?
– Jeg bare elsker New York. Når plateselskapet (daWorks) kom med forslaget om å skyte video der, så var jeg allerede på vei, for å si det sånn! Så man kan si at det var for opplevelsens skyld og kule locations.

Hva er planene videre for Louam?
– Flere singler, skrive mer og etter hvert album.

Hvor ser du deg selv om 10 år?
– På toppen av verden.

Rubatofest-aktuell

Om du har lyst til å se hun her live blir hun å finne på scenen på Oslo Camping 2. september. Da kommer også JNS, som har vært med å skrive låten. Sjekk event her.

Videoen finner du her: