På fredag debuterte Yoguttene-medlemmet Linni på scenen som soloartist foran et fullspekket publikum. Samme dag slapp han også den nye låten Lent, som er et samarbeid mellom han selv, og hans andre kolleger i Oslo Records, Onge $ushimane og Maya Vik.

Maya Vik, Onge $ushimane og Linni er artister som har fått mye oppmerksomhet i det siste. Blant annet ble Linnis nyeste album Minimum rost opp i skyene av Dagbladets musikkanmeldere, og multitalentet Maya Vik har hatt stor suksess som både bass-spiller i bandet Montée, og som soloartist. Nå har vi fått muligheten til å høre alle talentene på en og samme låt.

Alle disse artistene, samt Oral Bee, Larsivelli & Makko Makeba, $ushi x Kobe Chris Lie og Kappekoff har du sjansen til å oppleve live på Oslo Records og YGMG sin by:Larm showcase førstkommende torsdag. Dette blir litt av et show, og er ikke noe man vil gå glipp av.
Poster-bylarm

PS: $ushi x Kobe som nylig spilte sammen med Yoguttene foran et fullsatt Rust i København, er straks klare for sitt nye album, «Kobes Vinter», som er en oppfølger til «Sushis Sommer» som ble sluppet i juli.

Vi liker den nye, tilbakelente låta, og håper på flere samarbeid.