Nylig slapp artisten Christian Chanel låten «Solskinnstårer» sammen med artist og produsent Lings. Chanel forteller at han har vært fascinert av musikk hele livet, og begynte i ung alder å skrive tekster. For 2 år siden plukket han opp produsering, og valgte samtidig å hoppe av biokjemistudier, etter en lang kamp med seg selv om hva han ville bruke tiden sin til. Han har brukt de siste årene mine på å jobbe aktivt med musikken sin, for å få den til et punkt som føles bra nok for utgivelsen.

Chanel bruker sin indre kritiker som drivstoff til å fortsette å utvikle seg og musikken sin for hver dag som går. Han forteller at dagene hand brukes stort sett i studioet i Stavanger, som driftes sammen med to andre venner. «Solskinnstårer» blir hans 3. singel, og ble sluppet 18. september. Den er laget i samarbeid med Lings. Låten er produsert av Christian Chanel med Lings Laced som Co-produsent, og den er mikset og mastret av Adrian S. Salte.

– Den er basert på idéen at man ikke alltid må føle seg glad og lykkelig.

Navnet «Solskinnstårer» ble valgt fordi sangen tar for seg følelser av ensomhet og tomhet, det å gjemme seg selv bak et smil og en maske, og det å kjenne seg frosset fast på samme plass, og i samme mønster. Ikke være sikker på hvem du er og hva du skal gjøre, lengselen etter en følelse som før var deg nær, men nå hviler forbi horisonten. Den er basert på idéen at man ikke alltid må føle seg glad og lykkelig.