Pasha, som tidligere har gitt oss bangere som All My Homies, Tie-Dye og Colorblind og som blir omtalt som et av de mest karakteristiske up- and coming hip-hop ikonene som beveger seg i musikknorge, starter denne helgen med å servere deg en rykende fersk låt, White Girl Turtleneck .Og i kjent Pasha-stil er dette såklart 90´s sound og gode vibber hele veien!
 
Tekst: Ida Halvorsen

I tillegg til det ferske slippet ble det på onsdag denne uken annonsert at Pasha er en del av line-upen til Oslo-festivalen By:larm, som går av stabelen 2. mars 2017!
 
Vi har tatt en aldri så liten prat med selveste prinsen av Rykkin om den ferske låta og By:larm-debuten.

 
Vi vet at du har gledet deg veldig til å slippe denne låta, hvorfor det?
– Ja, word! jeg har gledet meg som faen! Det har vært en lang prosess å få denne ferdig. Jeg og Benjamin starta på denne rett før jeg slapp Bodega. Jeg og Benjamin har jobbet sammen i litt over 2 år nå, men dette er låta vi begge har blitt enig om at er megahit. Jeg har nesten for første gang tema på en låt, haha.
 
Hva gjør White Girl Turtleneck til din baby?
– At den er meg, jeg gir alt jeg har på denne låta her, det er min humor, min flow og jeg syntes jeg har kommet opp et nivå siden sist. 
 
Hvordan vil du beskrive låta og vibbene?
– Morsom, teit, dope. Det er en veldig leken låt som skal bli tatt med en klype salt, jeg disser tross alt mennesker fra Bærum som jeg er oppvokst i, men fortsatt fet nok til at de kommer til å sette på denne på vors og fest.

Hva er dine planer fremover?
– Jeg driver bare å mekker låter konstant nå, slippe flere singler og gjøre meg klar for Trondheim Calling og by:Larm. Jeg begynner å bli mer kritisk til meg selv, og prøver å finne sounden min, så jeg bare leker i studio om dagen til jeg treffer gull.
 
HALLO! BY:LARM! GRATTIS! Hvordan tror du det blir på scenen under By:Larm 2017?
– Yeah!! Tusen takk! Det blir sjukt, jeg må bare komme i form og fikse kondisjonen min så er vi good to go!! Jeg kommer til å lage best stemming der!
 
Hvor skal du riste på ´froen i helgen og skal du hooke en hvit jente med høyhalset genser?
– Jeg skal riste min søte afro på Vulkan på lørdag med Blvck O, Aslak fra Klovner på Juicy sin 12 års-dag! Håper jeg møter en hvit jente med turtleneck som er keen på å hooke med en halvkjent broke rapper.

❤️25 november❤️

Et bilde publisert av THE G.U.D (@pasha_gud)