Lazy Queen kom som et friskt pust inn i den norske musikkscenen via New York, der gitarist og vokalist Henrik García Søberg opprinnelig startet bandet. Med økende oppmerksomhet for norsk, gitarbasert indierock både i hjem-og utland, har Lazy Queen gjort seg bemerket med et sound inspirert av den fargerike Brooklyn DIY-scenen der bandet startet, ambisiøse gjennomførte utgivelser på alle nivåer, og en unik evne til å formidle personlige, og relaterbare, opplevelser gjennom García Søberg’s tekster.

Universelt kritikerroste utgivelser er bare en del av helheten, for det er på scenen at Lazy Queen føler seg mest hjemme. Det er få band som kan måle seg med Lazy Queen’s overveldende og smittende live-energi, hvilket de har bevist gang på gang på utallige klubbscener, festivaler og bransjearrangementer i bl.a Norge, USA, Puerto Rico, Danmark og Nederland.

7. august spiller bandet ute på Lagunen på Blå, og lover et energisk show i hjembyen.

– 7. august på Blå blir kanskje siste muligheten til å få en sniklytt på låtene før vi forsvinner inn i studiobobla.

– Fraværet av konserter har vært et vondt vakuum det siste 1,5 året, så vi er mer enn klare for å komme ut av hulen, riste av støvet og endelig få gjøre det vi føler at bandet vårt alltid har handla om – spesielt deilig er det å gjøre det i hjembyen vår. Vi har skrevet mye ny musikk siden sist, skal snart i studio, og 7. august på Blå blir kanskje siste muligheten til å få en sniklytt på låtene før vi forsvinner inn i studiobobla.

Billetter selges her: www.ticketmaster.no/event/668591