Unge Ferrari blir ofte omtalt som en av de mest lovende artistene på den norske hip hop-scenen, og utmerket seg allerede i februar med førstesingelen «Hvis du vil» med Tomine Harket. Låten ble umidelbart listet på NRK P3 og med over 600 000 avspillinger på Spotify har Unge Ferrari absolutt klart å markere i bransjen med sitt unike uttrykk. Senere har han blant annet gjestet Nora Collective-kollegaen Arif sitt album “HighEnd / Asfalt”.

I dag slipper 25-åringen fra Hamar sin tredje singel, «Lianer», som tar deg med inn i jungelen og viser hvordan Unge Ferrari og hans boys gjør det når de er ute. Unge Ferrari balanserer hele tiden mellom synging og rapping, noe som gir låtene hans en særegen identitet. Du merker kjapt at det er en Unge Ferrari-låt du hører på. Singelen er sårbar, enkel og catchy. Det er lett å la seg rive med å begynne og synge. Vi håper (og tror) at “Lianer” blir å finne på repeat på radioen utover høsten.

Til Rubato.no sier han at det var lydene i instrumentalen som gjorde at han ble inspirert til å skrive låten;

«Det hørtes ut som et soundtrack til en ny Tarzan-film og da måtte jeg skrive om hvordan vi henger opp ned fra taket når vi er ute! «

(Praten med Ferrari fortsetter under).

Hvor henter du vanligvis inspirasjon når du lager låter?

– Fra mitt liv, fra en tilfeldig linje jeg bare skriver ned, og fra artistene jeg ser opp til! Det kan starte helt random, men egentlig er det fra alt rundt meg.

Hva er planene videre?

– Slippe litt flere låter, spille MASSE og være med å forme musikk-Norge til ett litt bedre format $$$.

Vi gleder oss til å høre hva Unge Ferrari slipper senere, men enn så lenge er det bare å kaste seg i lianene og nyte dette singelslippet, som forøvrig er produsert av Axxe.