Urørt-vinnerens nye album nærmer seg med stormskritt, og i dag slipper han den nye låta «Blinkesko» med tilhørende musikkvideo!

Tekst: Elise Daaland

20-åringen fra Oslo forteller at det nye albumet, «Barn av Europa», byr på 7 spor med variert, men likevel sammensveisa musikk. Den nye låta er produsert av Ileig (aka Eigil Gjerstad Berntsen) og videoen er regissert av Aleksander Zarate Frez.

Hva handler «Blinkesko» om?
– Jeg vil ikke putte ord i noens munn og elsker å høre hvordan lyttere selv tolker låter, men jeg kan vel si at den røde tråden i teksten er (mis)kommunikasjon.

Hva vil du fortelle med musikkvideoen?
– Den handler mest om å visualisere den vibben jeg prøver å uttrykke med musikken og ha en kul løsning på hvordan lyricsen blir presentert. Jeg er en såpass tekstbasert artist at jeg tenker det er viktig i mitt tilfelle å fremheve hva som faktisk blir sagt.

Les vårt tidligere intervju med rapperen her.

Se videoen og hør låta her!