I dag er den bergenske rapperen Ganezha ute med ny låt, og med seg på laget har han Kaja Gunnufsen.

Mens han jobbet på P3-hiten «Fiffen I Ferrari» med Virvelvind trakk han seg ut for å jobbe med sitt eget debutalbum. DePresno, $ushi x Kobe, Kaja Gunnufsen og Dårlig Vane ble med, mens produsentene har jobbet med A$AP Rocky og Snoop Dogg. Det hele endte med at Ganezha ble servert en tidligere avvist Bertine Zetlitz-beat, han ringte Kaja, og de spilte inn låten. Dette er altså første låt fra det kommende albumet «Å gi fødsel til farger». ganezha

«Det her e tyrefekting, Amerikansk fornekting, Mexicansk wrestling, Ville Vesten ting»

Vi tok en kjapp prat med bergenseren, for å høre om låten, hvordan samarbeidet med Kaja dukket opp og planene videre.

Hva handler låten om?
Låten handler egentlig bare om det tittelen heter. Men siden en kompis fikk følelse av pineapple express (shootout Krishan), så får klisjeén bli at man kan tolke det som man vil. Hvem har vel ikke glemt lommeboken på sitt lokale nærsenter?
Fun fact: Låten er inspirert av A Tribe Called Quest-klassikeren «I Left My Wallet In El Segundo».

Hvordan startet samarbeidet med Kaja?
Jeg har vært stor fan av Kaja helt siden hun slapp det første albumet sitt «Faen Kaja». Jeg drev til og med å covret en låt av henne på de første konsertene mine. Jeg sendte Kaja en melding på Facebook, også gikk det av seg selv etter det.

Hva er planene videre?
Første del av albumet kommer i oktober. Låter med produksjon av Matogrytten (HesterV75), Hkon og Peewee, og blir supervised av wonderkid Askjell Solstrand. Det blir et annet lydbilde enn Bloodsport EP. Bare til å glede seg!

Hør låten her: