Kristoffer Bjørntvedt, bedre kjent under aliaset Travelle, er ute med sin debut-EP «in paradise pt.1»Travelle skriver, opptrer og produserer selv, og er en kreativ sjel.

Debutlåten hans «Nobody Else» hoppet rett opp til #1 på Spotify Top 50 viral i USA og i ettertid har han skrevet og gitt ut flere låter med gode tilbakemeldinger. Hans blanding av elektronisk pop, analoge lyder og urbane og eksotiske rytmer gjør hans musikk til noe eget.

I anledning slippet av «in paradise pt.1» fikk vi Kristoffer til å brekke ned EP-en – låt for låt!

Dette er «Travelle – «in paradise pt.1» – låt for låt»!


«Jeg må først innlede med at jeg ikke er så glad i forklare tekstene mine, i hvert fall ikke når de allerede er såpass banale som de er. Så jeg bestemte meg for å heller si litt om hva som motiverte meg til å lage de forskjellige låtene, og forklare noe.»

video games

– Da jeg først flyttet til Oslo kjente jeg ikke så mange. Når man ikke har jobb eller skole må man ta initiativ selv dersom man skal møte folk. Så en god stund endte jeg opp med å game mye, sammen med folk hjemmefra. Det ble hele mitt sosiale liv en stund.

 

– Så en god stund endte jeg opp med å game mye, sammen med folk hjemmefra. Det ble hele mitt sosiale liv en stund.

 

cuba

– Dette landet var langt skitnere og mindre bekvemmelig enn jeg trodde. Til tross for at de fleste er enige om landets sviktende politikk og tøffe historie, virket det i hvert fall som et fint sted å feriere. Det var det altså ikke.

 

phone dating

– En periode prøvde jeg Tinder-dating. Det er noe rart og upersonlig med Tinder-dates, nettopp på grunn av at det alltid blir så veldig personlig, så alt for fort. Og det på en litt «kunstig» måte. Så det sluttet jeg med.

 

– En periode prøvde jeg Tinder-dating.

 

sweden

– Denne trenger nok ingen forklaring.

 

fake louis v

– Jeg begynte å skrive en låt om «fake it ’til you make it»-filosofien. Hovedfokuset i låten ble at jeg kjøpte en hau med fake klær for å se fetere ut, noe jeg faktisk gjorde også (uten å bruke noe av det). Enten det handler om å kjøpe følgere på Instagram, smøre på litt ekstra på CV-en, eller lyve om hvor mange man har ligget med, så er poenget mitt at det slettes ikke er en dum idè.

– Enten det handler om å kjøpe følgere på Instagram, smøre på litt ekstra på CV-en, eller lyve om hvor mange man har ligget med, så er poenget mitt at det slettes ikke er en dum idè.

small talk pt. 2

– Det er ok å ikke snakke når man ikke har noe å snakke om. Denne skrev jeg fordi jeg er lei av å utveksle basisinformasjon med masse folk jeg aldri treffer igjen. Har vi noe å snakke om er det veldig hyggelig, men å småprate bare for å gjøre det er bare slitsomt.

 

stay for the night

– Denne handler om en dame jeg var med en stund, som jeg egentlig likte veldig godt. Men som jeg sier i låta var jeg veldig i tvil om hun var veldig innadvent og rar, eller rett og slett bare kjedelig. Hun virket ikke så rar, og heller ikke kjedelig, så jeg vet fortsatt ikke. Men en av de var det. Det ble i hvert fall aldri noe av.