Da Pasha og Coucheron dro på en hyttetur i 2019 blant fjellene på Gol, ble det skapt et helt nytt arsenal av idéer som utnytter Coucherons innovative elektro-pop og Pashas eksplosive 90’talls stil til det fulleste. Med idéer for særegne for å passe deres egne respektive prosjekter har de nå gått sammen som likestilte på albumet «G.O.L» som de slapp 25.September. Vi har bedt guttene om å brekke den albumet, låt for låt:

Nobody  

Coucheron:  I det vi startet på denne tenkte begge to umiddelbart at det her er åpningslåta. Vi hadde ganske sterke live-referanser gjennom hele prosjektet, så vi satt og drømte om at den blir fin å spille live en gang.
Pasha: Det var en beat som jeg hadde laget for et år siden, og Couch syntes vocal samplet var fett, så han lagde en sjukere beat ut av den. Teksten i låta for meg handler om at man ikke kan komme seg noe sted alene. og sette pris på de man har rundt seg :))
Coucheron:  Word

Yakuzi. 

Pasha: Så up in your face som vi klarer å være. Tenkte vi skulle være på noe TNGHT-shit. Fun fact: på andre verset så ringte faktisk mamma meg under innspillingen. Og couch var så smart å fortsette å recorde det.
Coucheron:  Hehe

Natalie Portman 

Pasha: Denne var easy. Brukte veldig kort tid på denne, men på vei hjem hadde vi ikke noe andre vers. Vi så for oss at Safario hadde passet perfekt, og innen vi hadde kommet hjem hadde han sendt verset sitt.
Coucheron:  Bouncen her er så jæææævlig fet. Vi ferdigstilte den samtidig som vi øvde til by:larm-showet vårt, så vi tok med oss mye live-energi inn i ferdigstillingen.

Q10 

Pasha: Denne var også supereasy. Vi visste ganske godt hvordan låt vi ville ha (Missy Elliot/Timbo/Swizz Beats-aktig shit).
Coucheron: Det gjemmer seg en reality-profil inne her et sted!

LIGHTHOUSE

Pasha: Jeg kan ikke gi ut ert prosjekt uten å ha soul gem med på et hook!!
Coucheron: Av alle låtene på albumet, var dette den eneste hvor jeg følte at jeg visste hva jeg drev på med haha. Referansene her er mitt hjerte veldig nært! (Basement Jaxx, Superstylin’, Daft Punk, Lemaitre, etc.)

HOLD HANDS 

Pasha: dette er kanskje en av de låtene vi jobba mest på. Jeg hadde hooket liggende fra før, men den fant aldri et hjem. Vi endret drakt og retning på den typ 4 ganger.
Coucheron:  Jeg visste ikke at Pasha hadde laget hooket fra før, men DEN ER GREI. Men uansett grisehappy med denne.

Gucci 

Pasha: Dette er min favoritt låt. Låta handler om hvor fucka influencer-mentaliteten kan være. Og generelt folk som prøver for å være noe de egentlig ikke er eller har råd til å være. Sånn som jeg hører den ihvertfall. Dette var låta som jeg føler satte stemmingen opp til et annet nivå når vi spillte denne på bylarm.  Hvis jeg skulle trekke ut en låt fra denne mixtapen for å vise hva greia er hadde det vært denne.
Coucheron:  Flott håndtverk av Pasha her, ja! Også en av mine favoritter live.

NEY. 

Pasha: DUM BEAT FRA COUCH!! Vi begynte på denne for to år siden. Var egentlig tenkt til Couch sitt prosjekt, men han har en litt uforutsigbar releaseplan lol. Så sjukt digg at den passet så naturlig inn på G.O.L.
Coucheron: Høres like fræsk ut som for to år sia, denna!

I spy 

Coucheron: Sekundet vi plugget inn alt på hytta, var intro-riffet det første som kom ut av høyttalere. Hooket var også den første lyden som hadde kommet ut av Pasha sin munn siden vi startet å kjøre opp. 4 timers stillhet og så «boom».
Pasha: Hadde egentlig ikke tenkt å ha den med på tapen, men husker kompisen min, Zervos, insisterte på at den måtte være med.

Bustin, Cumin  

Pasha: Mens vi øvde til bylarm så lagde vi den på under en time. Tror det var fylle et viss antall minutter ifbm med en støttesøknad lol.
Coucheron: hysjsjsjsjsj