I dag slapp Kakkmaddafakka ep-en «Ontas?», som er produsert av Mathias Tellez. Bandet forteller at namnet til albumet er inspirert fra da de en dag våknet og oppdaget noe rart. Alle i bandet hadde fått masse meldinger på sosiale medier der det stod «Ontas?». Først skjønte guttene lite, men etter litt søking på nettet fant de ut at var blitt en del av en spansk internett prank. «Ontas?» stammer fra «¿Dónde estás?” (hvor er du). Å skrive «Ontas?» til kjendiser er tydeligvis et fenomen man gjør for å tulle med kjendiser som ikke er spansktalende, for å forvirre dem.

Vi i rubato liker den nye ep-en så godt at vi har fått guttene til å brekke ned den nye ep-en låt for låt:

Moonshine
En ganske selvforklarende sang om sommerlig drikking fest i godt samvær, inspirert av måneskinn, “Full body energy” og gode vibes!

Baby
A summer song about realizing your special connection with another human being. Inspirert av solen og sommeren.

«Vi tenker oss om heller litt for lite, enn litt for mye.»

Dream
Dream er inspirert av en fetter som er et stort humortalent. Han driver litt med stand up, men kunne gjort mye mer, noe han er klar over. Hver gang en snakker med han, sitter han på masse ideer om hva han kan gjøre, men han iverksetter veldig lite av det. Kanskje er han perfeksjonist, kanskje er han usikker, kanskje er han fornøyd med tingenes tilstand, det er ikke godt å si. Men han er i hvert fall en som lar mye bli liggende i drømmene. I Kakkmaddafakka har vi snakket mye om hvor bra det er å være en «doer», en som gjør! Vi tenker oss om heller litt for lite, enn litt for mye. Drømming er bra, og drømming er deilig, men det er fort gjort å sette seg fast i drømmeland.

Echoes
En sang om å se tilbake på valg som ble tatt, og kanskje det å angre på noen av dem.

Ride
«A song about getting your only pleasure from going out living your life at night.»