Bølgen, karen bak sommerens store, norske sommerhit ‘Er ikke verre’, slapp i dag sin aller første EP. Samlingen består av til sammen fire låter, der to av de enda ikke har blitt delt med offentligheten. De nye låtene ‘Pen og populær’ og ‘Ung og dum’, viser en til nå fersk side av artisten, der førstnevnte er en roligere låt enn hva drammenseren har kommet med tidligere. På sporet ‘Ung og dum’ har Bølgen fått med seg Leona Griffin. Liten tvil er det om at begge spor fenger, og det skal vanskelig gjøres å ikke synge med.

Bølgen forteller selv at:  «Det å slippe sin første EP er utrolig spennende og gøy. Det er noe jeg har ventet veldig lenge på. Jeg liker denne EP’en utrolig godt selv, men man vet jo aldri hvordan folk tar det imot. Jeg håper virkelig at andre også får glede av den. Veldig mange ser på meg som en tiktok-stjerne som lagde en sang. Med denne Ep’en vil jeg vise at jeg er en artist/låtskriver som har funnet veien via tiktok.»

I forbindelse med EP-slippet har vi fått hovedpersonen selv til å brekke ned EP-en – låt for låt:

PEN OG POPULÆR

«Pen og Populær» handler om personer som står deg nær når du er såkalt «Pen og Populær», men som trekker seg unna i perioder du ikke bærer fasaden. Budskapet er at det er mange som vil være vennen din når du har det bra, men som ikke sender en melding når du først har det kjipt.

UNG OG DUM

«Ung og Dum» spiller på en relasjon der det kommer frem ting fra begge sider som gjør hele relasjonen til et problem. Handlingen går ut på at begge parter mener den andre parten gjør ting feil. Budskapet her er å få frem hvor lett det er å se andre sine feil, men overse egne. 

VÆRE MED Å FLY

«Være med å fly» handler om en eller flere personer du vil ha med deg på din reise i livet. Sangen går ut på at det er mange som vil fortelle deg hva du skal og ikke skal gjøre, men at det ikke alltid er lurt å høre på. Derfor vil du komme deg bort fra de som trekker deg ned, og heller fly med de som drar deg opp. 

ER IKKE VERRE

«Er ikke verre»  handler om en som bærer «pen og populær» fasaden, men som viser seg å være en som ikke passer deg i det hele tatt. Budskapet her er at man ikke må sløse bort tiden på noen som stopper deg i å ha det gøy.