Lars Vaular er ute med ny singel og legger til nok en ny samarbeidslåt i sitt musikalske nøkkelknippe. I den siste tiden har han samarbeidet med blant annet Vinz fra stjerneduoen Nico & Vinz på låten «Heartbreak Hotel». Og tidligere i år slapp han låten «Ventet på deg» i samarbeid med den kvinnelige Bergens-rapperen Myra. Denne gangen er det gullstrupen fra Hamar – Unge Ferrari som har kommet med sitt musikalske bidrag på det splitter nye sporet «Panorama».


Tekst: Alexander Falleth 

«Panorama» er et kjærkomment samarbeid mellom Norges hip hop-helt Lars Vaular og R&B- favoritten Unge Ferrari. Gjennom en pressemelding til ntb.no forteller Lars Vaular at han syns Unge Ferrari har en fantastisk stemme og at han har måttet ventet lenge før han fant en beat som kunne legge grunnmuren for samarbeidet.

‘Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves’ – «Panorama» er en låt hvor Lars Vaular og Unge Ferrari sømløst utfyller hverandres musikalske styrker. Lars Vaular står for rap-leveranse signert av skyhøy kvalitet og Unge Ferrari leverer fløyelsmyke vokalspor preget av hans kjente sårbarhet. Beaten legger til grunne for et lydlandskap hvor begge stemmer får mulighet til å skinne, og utgjør grunnmuren av det som kanskje er en av de feteste hip hop- låtene dette kalenderåret.

Sjekk ut låten: