Har du enda ikke fått med deg Lars Vaulars siste slipp? Slipp det du har i hendene med en gang, og ta på deg headsettet, og nyt de nesten 20 minuttene med ekte rap som Lars Vaular serverer. «Loading…» er et resultat av fire dager i studio. Selv på så kort tid viser norges beste rapper at han er på topp.

Det har vært mye prat om Lars den siste uken. Fra avslutningen på hans miniserie «Ekte mann», han var med på Daniel kvammens siste låt, og han hadde en av Øyas beste festialavsluttninger. Nå er han aktuell med en mixtape det brenner av. Allerede er det kommet en tilhørende video til åpningssporet «Håret e tebake» regisert av Eivind Landsvik. Se videoen nederst i saken.

«Loading…» er en rolig skive med med myke akkorder og dyp bass. Sampels har han hentet fra blant annet skatteetatens telefonsvarer, og de glir oss fra spor til spor. Lars Vaular viste i 2015 at han kan gjøre mye med en låt uten stor produksjon på «Striper», og det viser han igjen nå.

I en pressemelding forteller Lars Vaular at mixtapen ble innspilt i løøpet av fire dager i Bergen. Dette er tilsynelatende et resultat av for liten tid og for mye på timeplanen.

«Han måtte skynde seg for å rekke å levere sønnen sin i barnehagen før han skulle ta flyet til Bergen 1040 for å spille tre eventer, tre kvelder på rad – med Ylvis – i forbindelse med at Coop fylte 150 år. Han flosset ekstra hardt, spyttet blod i vasken og bestemte seg for å spille inn en mixtape i Bergen på fire dager»

Mixtapen tar for seg disse problemstillingene. Det å ha for dårlig tid. Å hele tiden være på etterskudd. Ha for mye å gjøre, og å holde fokus på de riktige tingene, å være lykkelig i øyeblikket.

Med seg på mixtapen har han også fått plass til en remix av rap-nykommer Nasrii, NMGs King$kurkOne, Moggger og Angelo.