I kveld skal Cecilia Brækhus og Erica Farias møtes for å avgjøre hvem som er best i bokseringen. Battle of Bergen skjer på Bergenhus Festning, og blir definitivt en kamp for historiebøkene. Som «Walk In»-sang forespurte Brækhus Lars Vaular sin velkjente Bergen-anthem «Eg E Fra Bergen», men istedenfor å servere over den 10 år gamle slageren, teamet Lars opp med Kamelen for å lage en ny versjon låta.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

For når boksesportens First Lady entrer bokseringen for aller første gang som proffbokser i sin egen hjemby er det den nyeste versjonen av Bergens-låta som vil runge utover arenaen, med Lars Vaular og Kamelen på micen. Sandviken-jenten Cecilia Brækhus er ubestridt verdensmester i boksing med VM-titlene WBC, WBO, IBF og WBA. Kveldens utfordrer er argentinske Erica Farias, som aldri før har møtt Brækhus til kamp. Battle of Bergen er med andre ord en kamp du definitivt ikke vil gå glipp av. NMG/G-husets Myra og Dårlig Vane blir også å finne på scenen før kamp.

På Facebook skrev Vaular følgende om den nye singelen:
– For ti år siden gav eg ut min debutsingel «Eg E Fra Bergen». I BT skreiv anmelderen at platen min var provinsiell og hadde lite appell utenfor byen, men vi har spilt denne sangen på hver eneste konsert siden fra Åsane til Loddefjord til Austin til Narvik. Til og med Tokyo fikk seg en tynn en!! Då Cecilia Brækhus spurte om å få gjøre sin walk in til «Eg E Fra Bergen» (!!!) så tok eg og lagde en ny versjon med Kamelen på et vers og Hkon på beaten. Sees i ringen i kveld.

Lad opp til kveldens kamp med singelen «Bergen Bergen» feat. Kamelen her.