I dag slapp Lars Vaular og Astrid S sin samarbeidslåt «Boys», resultatet er en atmosfærisk Hip-Hop/R&B- låt som domineres av svevende synther med en laidback rytmikk i ryggen, toppet med drømmende vokalspor fra Astrid S og mesterlige lyriske strofer fra Lars Vaular.


Tekst: Alexander Falleth

For mange lyttere kommer nok et musikalsk samarbeid mellom Lars Vaular og Astrid S som lyn fra klar himmel, og noen har kanskje vanskelig for å se for seg nøyaktig hvordan det musikalske resultatet blir når Norges pop-dronning og hip-hop- helt bestemmer seg for å lage låt sammen.

– Er stolt over å samarbeide med Astrid, og spesielt over hvor naturlig hun glir inn i min verden på sangen. Det er kanskje en litt uventet kombinasjon på papiret, men det høres skikkeligt fint ut syns jeg, forteller Lars selv om samarbeidet.

Med tanke på at Astrid S de siste årene har nærmest ekslusivt sunget på engelsk på sine singler, kommer det kanskje som en overraskelse for mange lyttere når hun nå synger på norsk i «Boys».

– Det var veldig gøy å få jobbe med Lars i studio, og å få muligheten til å gjøre noe på norsk. Det har jeg hatt lyst til lenge. Håper folk liker låta, sier Astrid.

Vi minner om at alle som ikke har fått sett Lars live i 2017, får nå en ny mulighet da bergenseren inntar Oslo Spektrum den 28.april 2018.

↓ Sjekk ut låta her ↓