L A U R E N T sin musikalske karriere begynte i en alder av 16 år, da han droppet ut av
videregående for å satse på sin karriere som artist. En reise hvor han levde ut drømmen om å være en internasjonal recording artist i tillegg til å få mye erfaring med å turnere og opptre på scener av forskjellige størrelser både nasjonalt og internasjonalt, inkludert O2 arena og V
festival i Storbritannia.

Etter et avbrekk fra offentligheten og musikkindustrien returnerer L A U R E N T med en sexy crossover mellom pop og R&B med debut låten Paradise. En singel som ved første lytt føles ut som en “catchy jam” å vibe med, samtidig som han mestrer det å være lyrisk og sonisk vågal og mørk.

For meg handler «Paradise» om hvor enkelt man glemmer hvor man er fra, hva man står for,
og rett og slett hvem man egentlig er. Da jeg satt i studio med Mazen, snakket vi om hvordan mye rundt oss virket overfladisk. At intensjonene til menneskene rundt oss både profesjonelt og personlig ikke var for en dypere forståelse av oss. At de har en midlertidig fasade med en kortsiktig plan.Noen gjør det bevisst med en ond baktanke for å gange seg selv, andre gjør det ubevisst pga sin usikkerhet. Det er en fasade som mange har. Man bygger gjerne fasaden fordi man ikke vil føle seg alene. Det at man er redd for å være seg selv, i usikkerhet om at noen ikke skal like deg for den du er, gjør at du bygger en “karakter” for å skjule deg.
, sier L A U R E N T.

L A U R E N T har hatt en interessant musikalsk reise, noe han skildrer ærlig og direkte gjennom musikken sin, og ifølge artisten selv har han aldri blottlagt seg selv og sin historie like mye som nå. Alle låtene har blitt skrevet basert på egne erfaringer som inneholder både melankolske livserfaringer og euforiske seksuelle historier, og L A U R E N T er klar for å endelig vise sitt sanne “jeg” og fortelle sin historie.

Paradise ble jeg inspirert til å skrive fordi jeg var lei av å få tomme løfter, lei av å tro på alt som ikke var sant og bare lei falske og mektige mennesker, haha. Jeg skildrer alltid hva jeg har opplevd, hvor jeg vil, hva jeg ser for meg og mine sterke meninger. Det låten betyr for meg – Vær deg selv. Ikke tro på noen andre enn deg selv, dine mål og din lykke. Og gi en god faen i hva alle andre mener om deg og ditt kreative univers, avslutter L A U R E N T.