Frem, tilbake hit og dit. Det virket ikke helt som om Kyrre aka Kygo hadde klart å bestemme seg for hva han skulle legge vekt på under kveldens avsluttende konsert på Findings. 

Stemningen på Bislett stadion før konserten skinner om kapp med de glitterkledte menneskene i publikum. Elektrisiteten er til å ta og føle på, -det har til og med sluttet å regne. Elegant lokker Kygo oss nærmere scenen med et flørtende og sexy pianospill som smelter over i «Born To Be Yours». Et ganske så beskjedent fyrverkeri markerer startskuddet og vi er i gang med kveldens berg og dalbanetur av en konsert. Jeg så for meg at jeg hadde en ganske rendyrket tropical-house aften i vente, men nei. Så feil kan man altså ta. 

Fra en elegant, men egentlig ganske traust og treig start, bygges stemningen opp med «Jackie Chan» og «First Time». Visuals med generiske bilder av tropiske landskap, vakre solnedganger og closeups av en smilende Kygo. Panfløyten og knipsingen setter seg fast på hjernen, men det er vel det eneste minneverdige jeg sitter igjen med etter konserten. Selv om Kyrre gjør en fremragende jobb for å skape god stemning, og spesielt med den nylige remixen av Whitney Hustons «Higher Love», blir han for ofte kun en DJ som spiller andres låter. Vi svinger innom litt AC/DC, en ode til Avicii og så er plutselig i Bergen. Lars Vaular og Store P stikker innom en liten tur på scenen med låten «Kem Kan Eg Ringe». 

Det hele virker hakkete og uprøvd. Sømløst er det hvertfall ikke, her har noen slurvet med stingene. Heldigvis reddes konserten litt inn på slutten. I kvarteret før klokken slår 23, snurper Kyrre det hele inn og tar turen tilbake til det som var startskuddet på karrieren hans. Rolig og karismatisk fremfører han «Stole The Show», men det altfor sent ut i konserten. Mange hadde allerede forlatt stadion før Kyrre trakk det siste kortet i bunken, satte seg ved pianoet og lot Justin Jesso synge «Firestone» så fløyelsmykt han kunne. Vi fikk heldigvis ett heidundranes pyroshow med fyrverkeri så det holdt, men hvor var energien? Hvor var tilstedeværelsen og hvor var personligheten? Til at dette var Kygos eneste konsert på hjemmebane i år, var det dessverre rimelig skuffende. 

Så sorry Kygo, du stjal ikke showet denne gangen.