“Vi tok turen til Polen, vekk fra alt mas og koblet helt av” sier Skarre R til Rubato.
Rapperne Kløver og Skarre R fra Bergen er nemlig ute med nytt materiale og tok turen vekk for å skrive tekster til nye spennende prosjekter.

Siste vi hørte fra duoen var Snowboyz 42 Remix, og det har gått lang tid fra sist bergensrapperne ga ut forrige låt.

– Det har gått i studiotid, konserter, mer studio og enda flere konserter dette året, i tillegg til høyskole, så det skal bli deilig å få ut noe ny musikk og turnere sommeren rundt på festivaler med nye låt i bagasjen, sier en tydelig engasjert Kløver aka. Kris Andre Drageset.

– Vi kickstarter sommeren med en låt som betyr mye for oss. I låten tar vi opp temaer som er ganske nytt for vår stil, så det blir et utrolig spennende tid i vente hvor vi kommer til å vise oss fra en ny side, sier Skarre R, Daniel Wiig Andersen.

Deres nye singel «To Verdener» har blitt til gjennom samarbeid med OnTrack Music fra Rena og en tur til Polen for å hente inspirasjon.

– Det er mange muligheter for tolkninger i låten og vi ønsker ikke å røpe for mye på forhånd. Tolk gjerne tekstene slik du ønsker selv. «To Verdener» er en låt som på en måte setter punktum med fortiden og samtidig forteller om hvordan vi lever om dagen. sier Skarre R.

Det blir mye konserter framover bekrefter duoen, og vi kan vente å se Kløver og Skarre R med fullt band på bla Tysnesfest, Spekter og Skjærgårdsfestivalen i sommer.

Kjør deg opp med låten «To Verdener». God helg!