Det har vœrt et sterkt år for Oslo-baserte Anna of the North. Imens du venter på det kommende albumet, slipper den meget lovende dueon musikkvideoen til «Us», som har bikket over 3 millioner streams. Duoen, som består av Anna Lotterud og Brady Daniell-Smith, ble også nylig nominert i kategorien «årets nykommer» på P3 Gull.

Anna Of the North ble valgt ut som en av Spotify’s Spotlight artister for 2016, og det er liten tvil om at Spotify sin spådom har vært riktig. Tidligere i år var duoen på europaturné som support for Kygo. I tillegg ventes Europas største bransjefestival i januar, så det er uten tvil spennende tider i vente.

Anna of the North har dette å si om den nye musikkvideoen til «Us»: «Det handler om et forhold mellom to personer med en veldig sterk tilknytning. Når det er så godt at det er dårlig for deg. De fleste av oss har vel hatt den spesielle personen du aldri vil glemme, men der timingen ikke var riktig»

Med i videoen finner vi blant modell og vokalist i Kildaphew, Danielle Brogden, og modell/regissør/fotograf/flinkis Håkon Stubberud aka. Prettyboi Håkon.

Bonus: Sjekk ut den akustiske versjonen av «Us» her.