Tekst: Alexander Falleth

kildaphew er en musikalsk duo bestående av Danielle Brogden og Andreas Lanesjord. Duoen kombinerer deres bakgrunn fra rap og populærmusikk, med et organisk og elektronisk lydbilde. I mai 2015 slapp kildaphew deres første singel «Paperthin», en singel som satte duoen for alvor i søkelyset. Den økende interessen førte til flere spillejobber, hvor de blant annet ble valgt ut som support da legendariske Jurrasic 5 tok over Rockefeller høsten 2015. Spol frem til nåtid,  og duoen har hatt opptreden under årets by:larm, samt er aktuelle for årets kommende utgave av Slottsfjell. 

3. Juni slipper duoen låten «Empty Bottles», en låt som handler om det å omfavne dagen derpå: Angsten, dehydreringen, panikken, mens man aksepterer konsekvensene av egne handlinger.

«Vokalist og låtskriver Danielle ønsker å fortelle lytteren at det å identifisere seg med sine konsekvenser aldri er en dårlig ting, men en god måte å akseptere det som kommer mot deg, akkurat som kvelden før.»

«Empty Bottles» kombinerer hip hop- inspirerte trommelinjer med klassiske blåse – og strykeinstrumenter, samt elektroniske elementer. Verset er preget av et mer elektronisk lydbilde, ikledd et mystisk antrekk, før det hele blåser ut i en oase av nydelige strykere og blåsere i refrenget. Danielle leverer rap i versene, og deilig soul- inspirert sang i refrenget. «Empty Bottles» er uten tvil verdt 4 minutter og 7 sekunder av tiden din.

Låten har offisielt slipp 3.Juni, men du kan høre hele låten på deres soundcloud i mellomtiden: