Med sample estetikk, organiske instrumenter og rene vokaler, leverer Kasket Club og Soul Gem et unikt sound sammensatt av vintage disco, indie pop og french house, som kan minne om en frisk hybrid av bautaer som Tame Impala, Toro y Moi og Daft Punk.

Med et solid 2020 bak seg, der Kasket Club for alvor fikk satt i gang slipp-frekvensen igjen etter nærmere to års stillhet, kan man trygt å si bandet er tilbake sterkere enn noen gang. Sammen med Soul Gem, har de to over en og en halv million avspillinger på låtene sluppet i 2020, høstet support fra YouTube giganter som MrSuicideSheep og Funky Panda, listing på NRK P3, samt massiv internasjonal omtale via tastemakers som bl.annet Bands of Tomorrow, P3 og Nordik Simit, har interessen rundt samarbeidet skutt i været den siste tiden.

Som ett av bandene i spissen for “Chillwave” soundet toppet Kasket Club “Hype Machine” med debutsingelen “Moody Melody”. Allerede priset av ledende tastemakers i bloggosfæren som Majestic Casual, The French Shuffle og Hilly Dilly ble de også lagt merke til av Tony Hawk og Nyjah Houston for sitt innovative sound. Samlet har bandet høstet millioner av streams, flere radiolistinger og gigs internasjonalt. Soul Gem bevegde seg først på SoundCloud via samarbeid med Pasha som har resultert i radiospilling i Norge, USA og Tyskland, samt oppmerksomhet fra Ebro på Beats 1 Radio, omtale hos Earmilk, og konserter i Norge, Danmark og Tyskland.

Nå skyter de i gang det nye året med singelen “Tonight I’m Gone”. Med en funky, gitardrevet produksjon, flytende vokalmelodier og en rolig disco driv, har låten et sound som kan minne om en innovativ fusjon av Parcels og Slenderbodies.