Kars, eller Amund Karseth som han egentlig heter, er en norsk rapper fra lille Tøyen i Oslo. Han har tidligere laget EP-ene «Få mer» og «Få mer 2», i samarbeid med barndomskompis og produsent Øyvind Moxness. Etter slippet av «Få mer 2» ble det dessverre mer eller mindre stille fra rapperen.

Heldigvis varte ikke stillheten for lenge. Spol frem til 2017 når Amund møter på den fremadstormende bergensgruppen Mindre Begavet og deres produsent Sebastian Jespersen, kjent under produsentnavnet Nado. Mindre Begavet ble signert av Full Effekt i 2019, og Girson la merke til en østlending som ofte gjestet sporene deres. Nå er Kars det nyeste tilskuddet i Full Effekt Records.

»

«Bolere er overalt i gaten.
Mæber går fra elsker til hater.
Men Kars mistenker at de alle bare tar det for personlig.»

Kars har samarbeidet med Nado i ca halvannet år, og sammen har de utviklet en ny «Karssound». Den nye «sounden» er lystig og mer melodisk, mens vokalen legger seg over trap-beats og gir et urbant lydbilde. Musikken preges generelt av en særegen lekenhet og en naturlig flyt de færreste klarer å overføre til norsk. Tekstene skildrer verden gjennom Kars sine egne briller og omhandler ofte oppveksten i byen- med alle opp- og nedsider det kan innebære. Første låt ut er låten «Personlig», og blir Kars sin Full Effekt debut.