Du vet Karpe Diem? Duoen som solgte ut Spektrum tre dager på rad, og som de siste to årene har blitt Norges største popduo med Heisann Montebello. Også har vi Arif og Unge Ferrari. Nora Collective-artistene som på kort tid har rukket å bli to av Norges mest fremadstormende hip hop-artister, som i tillegg solgte ut Spektrum i starten av desember. Vi snakker om tre av landets største artister. Nå skal de gå sammen for å lage MARS, supergruppen som består av Magdi, Arif, Raggen og Stig.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

For de av dere som har sett de i Spektrum har dere allerede fått med dere at Karpe gjestet Arif og Unge Ferrari, og omvendt. De har dermed gitt en tease på et eventuelt samarbeid, og nå begynner ryktene å stemme. Årvåkne lesere har kunnet tipset om at på rulleteksten til Adjø Montebello-filmen kunne man blant annet finne følgende tekst:
«Jeg Bruker Ikke Kondom» – MARS
«Jeg Er Lei Meg» – MARS

Nå som som teaser-bildet er ute kan man resonnere seg frem til at MARS står for Magdi, Arif, Raggen og Stif (aka. Karpe Diem, Arif og Unge Ferrari). Som dere kan se via vår Instagram er det altså «Jeg Bruker Ikke Kondom» som de fire fremførte sammen i Spektrum i desember, men om det er den låten som kommer førstkommende fredag er det ingen som hittil har bekreftet. Teksten til låten er også å finne på Genius (link). Kommer «Jeg Bruker Ikke Kondom», en annen låt, to låter, album? Hva skjer? Ryktene skal ha det til at det kommer flere låter fra gruppen, men vi vet ikke hvor mange. Kommer alt på fredag? Vi har ikke fått ting bekreftet, men at store ting skal skje er det hvertfall ingen tvil om. Vi får bare spekulere enn så lenge.

Det er bare å følge med videre. 12. januar får vi svaret.

12.01.18. Det blir gøy. ?

Et innlegg delt av @ karpe_offisiell