Det har vært liten tvil om at det kom til å skje store ting da Norges hip hop-trone bombarderte Instagram med bilde av en ring inngravert med ordet «MARS», samt captionen «12.01.18». Ryktene svirret om hva som kom til å skje førstkommende fredag, og det ble fort bekreftet at MARS sto for Magdi, Arif, Raggen & Stig (aka. Karpe Diem, Arif og Unge Ferrari). Norges største hip hop-artister har teamet opp, og har nå etablert supergruppa MARS. I dag er produktet ute, og fire nye låter fra gruppa er sluppet. Og disse kan definitivt være med i kampen om å være vinterens største bangers!

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Tidligere denne uken spådde vi at de kom til å slippe låten «jeg bruker ikke kondom», og det stemte forsovidt. Men det kom også tre låter til.

«jeg bruker ikke kondom»
«jeg føler meg som tshawe»
«jeg er lei meg»
«jeg gråter i en mansion»

Dette er navnene på de fire låtene som gruppa har sluppet, som består av artister som alle solgte ut Oslo Spektrum i fjor. Norges hip hop-elite kan man vel si at de er. Og noe mindre mektig blir det ikke når de slår seg sammen. Låtene er produsert i samarbeid med Filip Kollsete fra Loveless, samt AxxE.

Sjekk ut de splitter nye låtene her:

Ringen er laget av Main Florence.