Kamel, Kamelen, Slim Kamel, Marcus. Kjært NMG-barn har mange navn. Kamelen, som vi best kjenner han som, ble rikskjendis over natten i 2015 med låten «Si Ingenting», tilhørende musikkvideo og storyen om at han rømte fra politiet. Etter en stund som rømling ble bergenseren tatt av politiet, og fengslet i 2 år. Selv om han kom bak lås og slå har det ikke vært stille fra Kamelen. Vi har sett han fremføre live et par ganger og fått med oss livet bak murene på sosiale medier. Noen mange singelslipp ble det derimot ikke, men etter at Kamelen ble fri kan det se ut som om NMG/G-rapperen har brukt tiden bak murene godt. I dag er han ute med låten «D E Digg», sammen med label-kompis Jonas V.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Forrige uke kunne vi se Kamelen opptre på Battle of Bergen med hele Norges Lars Vaular. Rapperne sto for «walk in»-låten til Cecilie Brækhus, og varmet opp publikum før match.

I dag er Kamelen ute med ny låt, hvor han har fått med Jonas V. «D E Digg» kan kalles en slags oppfølger til gatebangeren «Beng Beng Beng», som raskt ble en av våre hip hop-favoritter på kontoret.

Sjekk ut låten under og legg gjerne en kommentar med hva du synes.

PS: Det ventes en EP fra Kamelen i nærmeste fremtid, med navn «Ambivalent EP»

Bonus! Sjekk ut YLTV sitt aller nyeste intervjue med Kamelen, hvor han prater om livet i fengsel, nye låter og beef.