Oppdalingen Julie Flatmo er for tiden aktuell med låten «Vil Bare Ha Dæ», som er andre låt ut i karrieren. «Visna lauv» var første låt ut, hvor hun hentet gode tilbakemeldinger fra flere bloggere. Interessen for musikk startet i oppveksten, da faren drev med musikk. For henne personlig startet alt med som 12-åring, da hun var med på sin første musikkonkurranse. I anledning singelslippet har vi tatt en prat med Julie, for å høre mer om singelen, inspirasjonskilder, drømmesamarbeid og veien videre.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

– Den følelsen av å stå på scenen var bare ubeskrivelig.
Slik beskriver hun følelsen av å stå på scenen første gang som 12-åring, under UKM. Dette ga henne inspirasjon til å lage mer musikk. Nå er hun singelaktuell, og inpireres i dag av litt andre ting.

Gratulerer med ny singel! Hva handler «Vil bare ha dæ» om?
– Tusen takk! «Vil bare ha dæ» handler rett og slett om kjærlighet. Det å vil ha noen.

Hvem inspirerer deg?
– Jeg er veldig inspirert av Kristian Kristensen. Musikken hans er rett og slett magisk. Jeg hører egentlig på det meste av musikk, så henter inspirasjon litt overalt.

– Dama der er helt magisk!

Hva er ditt drømmesamarbeid?
– Adele! Jeg har alltid vært stor fan, og gråt meg gjennom konserten hun sist hadde i Oslo. Dama der er helt magisk!

Hvor ser vi deg om 10 år?
– «Hver gang vi møtes»! Hehe, neida, joda, det er et av de fineste programmene jeg vet om. Jeg håper dere ser meg i musikkverden.

Hva er planene fremover?
– Planene fremover er å fortsette å skrive låter, og få fremføre de så mye som mulig. Jeg er veldig takknemlig for bandet mitt, og det vi får til sammen.

På singelen har hun jobbet med Martin Raanes som mikser, produserer og spiller trommer.