Judah Just Kidding er den 19 år gamle singer-songwriteren og multiinstrumentalisten Judah John Kubendran. Kort fortalt er Judah født og oppvokst i Bergen sammen med sin mor og far, som er immigranter fra India og Sri Lanka. Til tross for at han i barndommen var totalt opptatt av fotball og drømmen om å bli en stor fotballstjerne, forelsket han seg etter eget utsagn fullstendig i musikk i en alder av 14 år. Foreldrene var mer enn behjelpelige med å la Judah følge den nye drømmen, og fikk han senere inn på en mer musikkorientert videregående skole. Det var der han møtte flere av gutta som spilte i bandet til boy pablo. De fant raskt tonen gjennom felles inspirasjonskilder som Veronica Maggio, Beatles og Vampire Weekend, og det tok ikke lang tid før Judah begynte å skrive og produsere låter.

Vennskapet utviklet seg videre, noe som gjorde at Nicolas Munoz (aka boy pablo) inviterte unge Judah til studio da han jobbet med å lage låter for det kommende albumet “Wachito Rico”. Judah hjalp Nicolas med å skrive singelen ”hey girl”, før han senere var med i musikkvideoen som Wachito Ricos bestevenn John. Pablo ville gjerne gjengjelde tjenesten og tilbød seg å være med i studio for å produsere Judahs debutsingel “All My Life” sammen, før han signerte han til plateselskapet 777 Music. Resultatet er en frisk, fengende og nydelig indiepop-hit som både Judah og Pablo er ekstremt glade for å endelig kunne vise verden.

Selv sier han dette om singelen «All My Life»:
– «All my life» er en låt som jeg faktisk begynte med for over ett år siden, kanskje i begynnelsen av 2019. Jeg lagde hoved riffet også fikk jeg og Nicolas Munoz i senere tid ideen til å komme til livet med produksjonen av det instrumentale og vokalen. Låten ble helt ferdig Februar i 2020, så jeg gleder meg til å endelig få sluppet ut låten.

Sammen med singelen kommer det også en musikkvideo av den kreative sorten. De som har sett musikkvideoen til «hey girl» med boy pablo vil kjenne igjen Judah Just Kidding som karakteren John, presentert som Wachito Ricos beste venn. Musikkvideoen til boy pablo avsluttes med at hovedkarakteren Wachito Rico reiser avgårde med den fine jenta, mens John står igjen og samler inn alle fotballene. Samtidig er det også her musikkvideoen til Judah Just Kidding starter, og vi får se fortsettelsen til karakteren John i hans egen verden.