19 år gamle Jonathan Floyd er Toothfairy sitt siste tilskudd. Inspirert av helter som The Weeknd og Unge Ferrari kombinerer unggutten atmosfæriske og retro inspirerte R&B produksjoner med melankolske og fengende melodilinjer. Da Jonathan slapp sin første singel i fjor viste han fort at han hadde kommet for å bli.

«Ække Meg» ble lagt rett inn på B-listen hos NRK P3 og han fikk raskt et stempel som ung og lovende hos blant annet 730 og Tidal. Med en sterk debut i sekken fortsatte Jonathan med å gi ut singlene «I Morgen Er det Glemt», «Ser Meg» og «Fly» som alle høstet listinger på P3, P3X og mp3.

Nå vendes blikket mot debut EP’n og han er klar for release av sin nye singel “Heartbreaker”. Med seg på låten har Jonathan fått med seg ingen ringere enn den norske pop-rap legenden Arif; kjent for landeplager som “BBB”, “Hvem Er Hun” og “Alene”. Med en funky, drivende produksjon, fengende melodier og en leken miks av sang og rap leverer låten en personlig historie om hjertesorg og problemer i et ungt forhold. Låten er produsert av multitalentet selv med hjelp fra den rutinerte pop produsenten Lars Rosness. «Heartbreaker» har bare vært ute i et halvt døgn, men har allerede rukket å dra inn en 6-er fra VG. Personlig kan jeg ikke si noe annet enn at jeg gleder meg til resten av EP-en fra Floyd.