Det er ikke lenge siden sist vi hørte fra Joe Achi, senest i september tok vi en prat med bergensen. I dag er Achi ute med ny musikk, i form av singelen «Nobody Else», en låt hvor han viser frem sin mer følsomme side. 

I hans forrige låt «Money», handlet det om viktigheten av å føle seg bra, eller «money» som Joe Achi fortalte oss. I den nye låta hans «Nobody Else» er det kjærlighet og hengivenhet som står i sentrum. Den sterke kjærligheten man føler når man er sammen med en person som betyr alt, og får deg til å føle at «ingen andre betyr noe».

«Nobody Else» er en musikalsk pakke, bestående av en nydelig akkordprogresjon på piano, spilt av produsent-gullgutt Askjell Solstrand (AURORA, dePresno, The Well, WDSTCK). Over den gjennomgående akkordprogresjonen, ligger Joe Achi sin følsomme vokal, forsterket av kule vokaleffekter og flotte, komplementære harmonier.

Joe Achi leverer nydelig R&B gjennom «Nobody Else», og viser hvorfor flere og flere internasjonale lyttere begynner å åpne ørene for alle de spennende talentene vi har i dette landet.

Sjekk ut låten på Spotify her: