2016 var et hektisk år for den talentfulle bergenseren. Han slapp sin debut- EP «Pegasus» og fulgte opp med en rekke solide singelslipp som «Nobody Else» og «Money» for å nevne noen. Det kan virke som at 2017 er intet unntak – Joe Achi er allerede ute med sin nye singel «Act Crazy», og det før snøen har fått tid til å smelte bort.

Tekst: Alexander Falleth

«Act Crazy» er en contemprorary r&b- låt i stil med den Joe Achi vi lot oss imponere av i fjor. Låten har en følsom akkordprogresjon, solide vokalharmonier og upbeat trommelinjer med en basslinje som reiser fra brystet og ned til føttene.

Når det kommer til tematikken og hvordan låten ble til, kunne Joe Achi fortelle oss følgende:
– Låten handler rett og slett om å være forelsket i noens unormale eller gale side. «All you do is act crazy, but I love it». Noen ganger er det nettopp det man trenger i livet. At noen er litt villere enn deg. Man trenger jo en utfordring! Låten kom til på gutterommet mens jeg lekte meg med pianoet. Akkordene du hører i introen ble utgangspunktet, hvor så resten av låten bare falt på plass. Jeg visste umiddelbart at låten måtte ha en kontrast. Typ, «I love you, but you crazy» kontrast. Noe som funket veldig bra.

Du kan lytte til låten her på Spotify: