Etter flere radiolistinger på NRK p3 og mye positive oppmerksomhet fra returnerer mulititalentet sammen med stjerneskuddet Louam for å servere den fengende balladen «Ord». Begge spilte under rubatofesten på Oslo Camping i 2017, og det er derfor en glede å se de to artistene gå sammen å lage en deilig låt sammen.

Som også en av landets råeste låtskrivere og produsenter blir JNS sammenlignet med internasjonale stjerner som Kanye West for sitt overlegene multitalent, og før nyere tid var nok JNS best kjent som mannen bak låter av Lars Vaular, Unge Ferrari, Kaveh, Izabell, Pasha og Dreamon. Med en etter hvert solid rekke sterke singler begynner artistnavnet JNS å poppe ordentlig på overflaten, og forventningene er store rundt den norske R&B artisten.

– «Ord» handler om å tørre å elske igjen

«Ord» er en klubbinspirert urban ballade med fengende vokal hooks og luftig produksjon med 80-talls nostalgi. Dynamisk og spennende smelter JNS og Louam sine stemmer sammen inn i den stemningsfylte produksjonen, og skaper en sjarmerende og fengende låt.

I anledning singelslippet tok vi en prat med mannen bak, for å høre mer om låten, samarbeidet og veien videre.

Hva kan dere si at låten handler om?
– Ord handler om å tørre å elske igjen når begge to har hatt dårlige opplevelser fra før – bare løp hvis du ikke tør, men jeg har ikke tenkt til å gå noe sted.

«Ord» beskrives som en klubbinspirert urban ballade. Hvordan endte dere opp med å lage en låt som var i den retningen?
– Jeg er jo i en fin posisjon fordi jeg kan produsere, skrive og spille inn selv og gjør mye pop-låtskriving for andre artister om dagen som inspirerer i nye retninger enn før. Da føles det riktig å gå i en litt annen retning enn det folk kanskje forventet av meg også.

Hvordan endte dere opp å samarbeide?
– Louam og jeg møttes for to år siden på en låtskrivercamp, siden da har jeg produsert to singler for henne og vi skrevet endel for andre artister. Tanken falt kjapt på henne da jeg trengte en feature på låta; vi har bra kjemi utenfor studio også – det er viktig når man skal jobbe sammen.

Vil det bli flere samarbeid mellom dere?
– Man skal aldri si aldri. Vi jobber bra sammen, det blir iallfall mer samarbeid på produksjonssiden for henne fremover med det første.

Hva er planene fremover? Får man se deg live i sommer?
– Det kommer mer musikk før sommeren, og jeg gleder meg til å spille mer fremover. 🙂
Ellers blir det reiser til LA, London og Stockholm for å skrive i år.