Fredagen starter bra når JNS (Jones) fortsetter sitt glimrende one-man-show med den nye singelen Gråter Uten Tårer. Låten er allerede listet på P3 og er et godt drypp fra den kommende EP´n som ventes i år.

Skrevet av: Ada Mamre

Hamar-artist og produsent JNS har tidlig markert seg i Hip hop og RnB Norge med strålende kritikk av debutalbumet «Drømmen om Virkeligheten» som ble sluppet i 2014. Gutten har produsert låter for mange av Norges største og heteste Hip hop og RnB navn, der i blant Unge Ferrari, Kaveh, Izabell, Oral Bee og Dreamon.

Høvding Christine Dancke fra NRK P3 omtalte JNS som ”en dude som kommer til å bli veldig spennende å følge med på i 2016”. Så langt har det ikke kommet noen skuffelser og 2017 ser ut til å ta det til nye høyder. Med EP slipp i horisonten er det bare å håpe på flere låter som denne, og kanskje noen fete samarbeid?

«Gråter Uten Tårer» er JNS sin nyeste singel og dette er en låt med et hook som alle fort vil bli hektet på, og vi forventer at denne låte vil spilles mye gjennom en speaker nær deg: