JNS er en artist og produsent fra Hedmarksbyen Hamar. Gjennom sin særegne produksjoner, sterke hooks og velkledde rytmer, er hans tilstedeværelse høyt ansett på norske hip-hop og RnB-scener. I 2014 slapp JNS sitt debutalbum «Drømmen om Virkeligheten» til strålende kritikker. I dag er Hamar-gutten ute med låta «20 000».

Hedmarkingen har representert låter sammen med artister som blant annet Nesoddens Norges største pimp Oral Bee, som han senest var med i musikkvideoen til («Sannsynligvis Meg»).

”en dude som kommer til å bli veldig spennende å følge med på i 2016” – Christine Dancke

I dag er JNS ute med låta ”20 000”, sluppet via Sandvika-labelet Toothfairy. Låta med sin ”hoola hooping”, Drake-esque beats og fengende melodier vil lokke folk på dansegulvet i høst.

I anledning dagens singelslipp tok vi en kjapp prat med den unge rapperen og produsenten.

Hva kan du fortelle oss om låten?
– Det var en helt random onsdag, jeg nynnet en melodi på mobilen min som jeg lagde en beat ut av. Den ble liggende på datamaskinen min i flere uker før jeg viste den til Pasha en gang vi var i studio; han flippet helt ut da han hørte den og fikk en god idé til hva låta kunne handle om. Så begynte jeg å skrive etter det.

Det høres ut som temaet tar for seg et vanskelig kjærlighetsbrudd. Er det noe selvopplevd du tar opp i låten?
– 20 000 handler om å få kvelden sin ødelagt av å møte på noen man ikke ville møte på. Låta er fritt basert på egne opplevelser, har f.eks. møtt på ekser som har nye kjærester og kan bekrefte at det er døvt nesten uansett hvor lenge siden det har vært.

Hvordan kan du beskrive drømmedama?
– På det rent overfladiske; hun må være chill, men ikke kjedelig. Ha sin egen unike stil og smak uten å prøve for hardt. En Jente som får deg til å føle noe.
Men man kommer ingen vei med de overfladiske tingene om man ikke har et godt hjerte, verdier osv.

Du er jo på plakaten for årets bransjefestival Vill Vill Vest. Hva kan fansen vente seg når du skal opptre der neste helg?
– De kan forvente seg dope musikk, masse energi på scenen, masse gode vibes. Gleder meg til å rive det ned på Klubb Kok!