Til tross for at høsten er ankommet, er Oslo-artisten «Izno» tilbake med en ny harmonifylt sommerlåt ved tittelen «Honda».
Låten er produsert av in-house produsenten, «Lootion» fra New Neighbours.

Tekst: Karl Michael Knudsen

Etter å ha opptrådd på ulike scener i sommer, reiste Izno ned til Barcelona for å møte sine kompiser og skyte videoen til låta «Honda» under varmere omgivelser.

Foto: Martin Khang

«We are all about staying universal, positive and connect with the rest of the world. Jeg og videografen bestemte oss på veldig kort tid for å reise ned; de sier at de spontane reisene er de beste – Det stemte isåfall i dette tilfellet. Veldig MYE skjedde på veldig kort tid. Med lite søvn så kjørte vi på i nesten 4 dager før vi dro hjem igjen. Selve reisen var en for bøkene, og produktiviteten var on point. Gutta jeg var med er folk jeg har kjent i veldig mange år, så det å jobbe og være på ferie samtidig gikk veldig smooth for seg. Bokstavelig talt «Party, work and bullshit».

 

Foto: Martin Khang

«Honda» handler om nettopp det å kunne oppleve livet som en evig ferie, alt i slow mo, good vibes only. Etter et år med hardt arbeid vil man gjerne kunne reise ned til et varmt land og glemme problemene sine. Men hvis man jobber enda hardere i flere år og er tålmodig, ja da kan man kanskje klare å oppnå den evige ferien som alle egentlig er ute etter. Det er isåfall den ideelle ferien tenker jeg.», uttrykker Izno i pressemeldingen.

Videoen er filmet, klippet og redigert av Martin Khang, og låten er å finne på de ulike streamingtjenestene.