Etter den populære «Attitudeproblem – P3 remix», som overgikk originalen på YouTube og låta «1000 tusenlapper» som i vår fikk tung rotasjon på norsk radio er artisten klar for å avslutte sommeren med en eneste stor eksplosjon!

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Izabell er nå aktuell med singelen «Iza bonita», som er et av resultatene av et samarbeid med den britiske duoen Ill Blue kjent fra prosjekter med med folk som Giggs og Skepta.

Iza sier følgende om låten:
– Låta skrevet og spilt inn våren 2017 og er produsert av den London-baserte duoen Ill Blu. Var sykt å jobba med engelske produsenter i London når man skriver på norsk. De var nøye og skulle ha oversatt hver linja. Var en ny opplevelse, var redd og ydmyk før eg skulle i studio der, fordi nivået i London er så DRØYT. Men det var bare positivt å ha press på seg og vi banka ut to låter på to dager.

Izabell, også kjent som dama som har drevet Norges største hiphop festival (Xplosif) i 10 år, tar «Iza Bonita» slippet på stort alvor og i musikkvideoen til sangen sprenger hun sin elskede Seat Ibiza som hun omtalte i Attitude P3 remixen

Bilen, som hadde stor affeksjonsverdi, har i forbindelse med Xplosif kjørt rundt raplengender som bla MOP og Masta Ace, og var nedtagget av rappere Izabell selv sett opp til.

Hun fikk hjelp av Stavangerkunstner Nina som tok siste malerstrøkene over Seaten før Izabell og hennes venner sprenger den!

Sjekk ut videoen her:

Bonus:
Attitudeproblem (P3 Remix)