Oslo-baserte sanger og låtskriver IVIE slipper er ute med sin nye singel «Nothing For You», bare noen få dager før Kvinnedagen. Sangen er best beskrevet som et «Me Too-anthem». Med hardtslående beats, fengslende vokal og et sterkt budskap, vil «Nothing For You» resonere godt hos et kvinnelig publikum.

«Nothing For You» er den oppfølgende singelen for hennes siste utgivelse «Out of My Mind» som resonnerte bra med fanbasen hennes. IVIE har tidligere fått gode anmeldelser for musikken sin, og hennes største feature «Run Free» med Deep Chills har til sammen 60+ millioner streams på Spotify og YouTube, samt 10 millioner delinger på Tik Tok. Den er blant andre delt av den amerikanske artisten Jason Derulo. IVIE har tidligere jobbet med produsenten Jesper Borgen som skriver og produserer for Alan Walker. IVIE har også en bachelorgrad i utøvende populærmusikk hos Westerdals.

IVIE har dette å si om den nye singelen «Nothing For You»:

«Nothing For You har som intensjon å være et «me too-anthem». Jeg ble inspirert til å skrive denne låta sent 2017, etter at maktmisbruk og seksuell trakassering av kvinner i arbeidsmarkedet for første gang ble tatt på alvor og fikk konsekvenser i større skala. Jeg fikk behov for å få uttrykke mine følelser og refleksjoner rundt dette temaet. Håper låta kan bidra til større åpenhet og at den kan være et bidrag til en del av feiringen av, den fortsatt viktige, kvinnedagen.»