Fieh er klar for hennes Bergenfest-debut. 22-åringen fra Oppland startet som et solo-prosjekt, men har nå vokst til et storband som vet å tilfredsstille et publikum. Hennes første singel Glu ga henne stor oppmerksomhet, og har nå  blitt streamet godt over en halv million ganger. Fieh var også en av våre Spotlight artister for 2018. Med meritter som ukens urørt, opptredener på bransjefestivaler som by:larm og Vill Vill Vest, er det klart at vi gleder oss til denne konserten.

Fieh spiller lørdag 16. juni kl 13:30 på Bastionen.

Jeg har min siste eksamen på onsdag og har planer om å få utløp for alt av følelser tilknyttet det på lørdag.

Hva er dine tanker rundt det å spille på Bergenfest 2018?

Gleder meg, gleder meg og gleder meg :0) Blir moro å endelig spille i Bergen igjen, det er en stund siden sist. Blir mat og dessuten schmokanell i stilen!

Du slapp låten 25 i februar, hvordan har tilbakemeldingen vært?

Masse hyggelige tilbakemeldinger! Folk er så greie,det er blant annet veldig mange fra Sør-Korea som sender oss meldinger på instagram ???

??

Fryktelig hyggelig iallefall! Det er konge når folk sier de gleder seg til mer, for vi har mer på lur :):)

Kan du dele ditt beste festivalminne?

Her blir det fort fler… Jeg så Outkast på Øya i 2014, det var superkick siden det har vært den feteste musikken jeg har visst om i så lang tid.

Et annet av mine beste festivalminner er fra Malakoff 2012, jeg og noen venner bodde i sjøbua til en kompis av meg, det var så fett, vi var ute og fiska, og så regna det sinnsykt mye. Husker vi så Meshuggah!

Ellers spilte bandet mitt på en festival som het Festival i Svingen, arrangert i hagen til en venn, for noen år siden! Det var helt vill stemning i den hagen. Vi fikk betalt i uendelige mengder drikke. Det var uforglemmelig.

Hvilke artister gleder du deg til å se på Bergenfest?

Skulle fryktelig gjerne ha sett Queens of The Stone Age, men skal dessverre bare være der lørdag, så må sjekke programmet her nå… Nå ser jeg at Little Simz og Kelela skal spille på lørdag, det er heftig, Little Simz har jeg likt veldig lenge! Det gleder jeg meg til!

Om du kan dele noe med festivalgjestene som snart skal se deg live, hva vil det være?

Jeg har min siste eksamen på onsdag og har planer om å få utløp for alt av følelser tilknyttet det på lørdag!!!!!! Lyder (som spiller trompet) har forresten armen i fatle fordi han har brukket kragebeinet på sykkeltur, men stiller på hardcore vis opp og spiller fletta som før. Sees!