For dem som ønsker en litt hardere opplevelse på årets Bergenfest, vil vi anbefale å sjekke ut Krakow. Ikke bare er dette Polens råeste by, det er også et av Bergens egne post-rock band. Bandet ble startet i 2005, men de har ikke ligget på latsiden og er snart aktuell med deres fjerde album.

Krakow beskrives som dramatisk, høy og fysisk. For en litt hardere konsertopplevelse anbefaler vi å ta turen. Vi tok en prat med gutta før konserten deres i kveld.

Krakow spiller tirsdag 12. juni kl. 23:15 på Magic Mirrors

Metalmusikere gråter også…

Hva er deres tanker rundt det å spille på Bergenfest 2018?

Vi gleder oss veldig til Bergenfest. Utrolig kjekt å bli invitert til å få spille på festival i egen by!

Dere slapp nylig låten «Black Wandering Sun», hvordan har tilbakemeldingen vært?

Det har utelukkende vært positive tilbakemeldinger, noe vi setter utrolig stor pris på. Å slippe første singel fra platen med gjesteopptreden av Phil Campbell fra Motörhead, er noe har vi gledet oss til å dele med lytterne.

Kan dere dele deres beste konsertopplevelse?

Det har etterhvert blitt mange nevneverdige opplevelser opp igjennom årene. Men, kanskje når vi spilte på Dokk´em Open Air i Nederland i 2011 var litt spesiell. Det var helt i starten på en 2 ukers Europaturne og bandene vi reiste med kjente ikke til musikken vår så godt enda da. Vi spilte konserten så godt vi kunne og møtte resten av gjengen på bussen etterpå. Det viste seg at deler av gjengen ble rørt til tårer av musikken vår. Metalmusikere gråter også…

Hvilke artister gleder dere dere til å se på Bergenfest?

Det er et flott program i år. Det er jo selvsagt noen av headlinerne som vi er store fans av. Queens of the Stone Age, Nick Cave, Thåstrøm og Jason Isbell. Men også bergensbandet Electric Eye er virkelig noe å få med seg i år!

Hva kan festivalgjestene forvente seg?

De vil bli servert en vegg av lyd. Det blir dynamisk, melodiøst og tungt!

Len deg tilbake og Krakow-pen a cold one with the boys!