17 år gamle Hannah Emilie Grung er i ferd med å bli den neste skandinaviske artisten som tar verden med storm. Vi kåret henne til en av Spotlight artistene for 2018 å se opp for, og hennes to singler “Echo” og “Youth” har høstet god kritikk. Da vi så henne under fjorårets Vill Vill Vest imponerte henne oss til de grader. Vi tok i anledning hennes opptreden på Bergenfest en liten prat med henne. 

HALIE spiller lørdag 16. juni klokken 22:00 på Bastionen

Det kommer til å bli en fest, så håper folk kommer for å feste med meg.

Hva er dine tanker rundt å spille på Bergenfest 2018?

Helt crazy. Jeg fikk vite dette for (det jeg føler er) en evighet siden, og at det er nå mindre enn én uke til er helt utrolig fantastisk. Jeg gleder meg kjempemye og er super klar!

Du slapp låten Youth i februar, hvordan har tilbakemeldingen vært?

Det har vært overveldende bra. Det er alltid skummelt å gi ut noe som en selv har skrevet. Jeg skrev jo Youth med Magnus Skylstad, og jeg hadde det så gøy når vi skrev den sammen. Så når den fikk så bra tilbakemeldinger ble hele opplevelsen ekstra gøy.

Kan du dele ditt beste konsertopplevelse?

Oi, vanskelig. Det må vel bli By:Larm. Haha, det var en gøy uke. Jeg spilte på Sentrum Scene og Gamla. Begge stedene var fullt av bra mennesker, og god stemning og dansing! Det var helt utrolig gøy. På Gamla kunne jeg høre folk synge med siden beltpacken min (tingen jeg får musikken inn i ørene mine) fløy av gårde. Jeg fikk chills <3

Hvilke artister gleder du deg til å se på Bergenfest?

JAMES BAY, herregud jaa. Jeg elsker han. Vil veldig gjerne se Sigrid, Fieh, Astrid S, Sondre Justad, Sløtface. Vet du hva jeg sier bare alle på lørdagen. Det er den eneste dagen jeg har tid haha.

Om du kan dele noe med festivalgjestene som snart skal se deg live, hva vil det være?

Jeg har gledet meg sånn til lørdag, det er ikke mulig å glede seg mer enn meg. Det kommer til å bli en fest, så håper folk kommer for å feste med meg.