I dag slapp den Stavangerbaserte artisten Icy Arn sin nye EP «Isen smelter». Icy forteller at «Nesten hele EPen er basert på kjærlighet og varme/kalde tanker, derav navnet isen smelter». EP-en er produsert av TRXD. Vi fikk Icy til å brekke ned Isen smelter, låt for låt:

Treffer deg i blikket
– Dette er bare en søt og rolig kjærlighets sang, som jeg skrev på en rolig sen kveld i studio. Du kan få en type vibe av den, at du bare ligger midt på natten og tenker på deg selv og en annen jente.

Playe meg
– Playe meg er en klubb sang. Denne sangen er litt ignorant og kald. Den handler om at du henger med en jente ute, men hun sender deg helt feil signaler en du trodde.

Når du ser på meg
– Når du ser på meg er den første sangen jeg lagte med TRXD (oktober 2018). Det er en flørtete sang med en veldig fengende beat og melodi.

Svikte meg
– Svikte meg er den sangen som passer bra å høre klokken 5 om natten, med soloppgangen rett foran deg og et glass med vin i hånden. Den handler om opplevelser som mange kan relatere til. Du har en som du liker å henge med, men du føler ikke at alt er på plass og at du kan føle deg svikta av og til.

Imponere
– Tittelen sier mye om teksten og sangen. Dette er og en klubb sang, som handler om å imponere en jente. Du prøver å få oppmerksomheten av en annen jente.

Mer å gi
– Mer å gi er også en av de første jeg lagte med TRXD. Den handler om kald kjærlighetssorg. Om at du gir alt du har til en person, men får ingenting tilbake og det er ingenting du kan gjør med det.